Mar10Air

Theatermaakster 

Martines alter ego Mar10Air heeft een eigen voorstelling Droomreis. Haar droom is deze voorstelling op vele scholen en theaters (wereldwijd) te spelen en kinderen groot en klein te inspireren hun eigen droom te volgen en talenten te ontwikkelen. 

Droomreis

In deze muzikale reis langs verschillende continenten en culturen, worden kinderen uitgenodigd in een wereld van dromen en verbeelding. Nog voor de voorstelling begint, krijgen de jonge bezoekers een paspoort waarin zij hun personalia, inclusief vingerafdruk en pasfoto, zelf invullen. Hierna begint het inchecken, waarbij stewardess Mar10Air persoonlijk alle passagiers welkom heet en de passagiers van deze Droomvlucht het juiste plaatsje wijst. 

Zit iedereen klaar? Uiteraard moeten er eerst wat veiligheidsvoorschriften worden doorgenomen! Riemen vast, zwemvesten check, en hoe werken zuurstofmaskers als de druk wegvalt?

Mar10Air begeleidt de kinderen in een zeer interactieve ‘vlucht’ naar Amerika, Azië, Europa, Afrika, Australië en Zuid-Amerika, maar vooral naar het land waar dromen nog bestaan!

Wie vliegt er mee in een Wereld, waar de Sky the limit is, en FLY (First Love Yourself) een ticket naar onbegrensde mogelijkheden?!

FLY coach 

Als FLY coach MAR10Air gaat Martine naar het voortgezet onderwijs om het thema seksualiteit en wetenschap op een grappige, interactieve, laagdrempelige en toch ook serieuze manier bespreekbaar te maken.

FLY staat hierbij voor First Love Yourself en gaat over het belang van zelfliefde, grenzen aangeven. Als stewardess weet ze dat dit niet altijd makkelijk is en ze is open over haar blunders op liefdesgebied, waar ze inmiddels om kan lachen, maar ook veel liefdesverdriet heeft veroorzaakt. Ze heeft jarenlang ‘de liefde’ bestudeerd, talloze boeken gelezen, seminars bezocht. Ze neemt de groep mee in hele reis naar binnen met bijpassend liedjes.

Scroll naar top