Ga mee op Droomreis!

 

 

 

Martines alter ego Mar10Air heeft een
eigen kindervoorstelling ‘Droomreis’. Haar droom is deze voorstelling op vele scholen en theaters te spelen en kinderen groot en klein te inspireren hun eigen droom te volgen en talenten te ontwikkelen.

Martine heeft Droomreis op bijzondere plekken mogen spelen:

o.a. bij KLM 100 jaar, op de open dag/weekend van vliegclub in Eindhoven en in Ghana op een grote school voor kinderen uit de sloppenwijken!

Hier gaat het hart van Martine sneller van stromen!

Droomreis is perfect voor een leuke, interactieve groep kinderen op bijvoorbeeld een school in een themaweek over dromen of een leuk kinderfeestje met een educatief randje! 

Laat de kinderen een trip over de wereld ervaren en ontdekken wat hun dromen zijn!

Laat kinderen dromen najagen op droomreis!

Droomreis

In deze muzikale reis langs verschillende continenten en culturen, worden kinderen uitgenodigd in een wereld van dromen en verbeelding. Nog voor de voorstelling begint, krijgen de jonge reizigers een paspoort waarin zij hun gegevens, inclusief vingerafdruk en pasfoto, mogen invullen. 

 

Bij het inchecken heet stewardess Mar10Air de kleine reizigers welkom en wijst de kleine reizigers de juiste plaats, net zoals in het vliegtuig!  Krijgen ze ook een piloten pet of een stewardessenpakje aan? 

 

Zit iedereen klaar? Uiteraard moeten er nog de veiligheidsvoorschriften worden doorgenomen! Riemen vast, zwemvesten check, en hoe werken zuurstofmaskers als de druk wegvalt?

 

Mar10Air begeleidt de kinderen in een
zeer interactieve ‘vlucht’ naar Amerika, Azië, Europa, Afrika, Australië en Zuid-Amerika, maar vooral naar het land waar dromen bestaan! Dit hele reizende feest met leuke kinderliedjes die de kleine reizigers al snel hard kunnen meezingen. 

Ga mee op Droomreis!

Perfect voor op school of een interactief kinderfeestje!
249,00 Eenmalig, inclusief BTW
  • Interactieve droomreis!
  • Zing hard mee met leuke kinderliedjes!
  • Ontdek jouw dromen en ontvang jouw droompaspoort!
Populair

De prijs kan in overleg aangepast worden. 

Deel van inkomsten gaan naar Care Miles; daaruit zingt Martine op plekken waar geen budget is, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, hospices en townships in ontwikkelingslanden. 

Scroll naar top